Gammal och grå

En vecka sen förra såg jag nu, har väl hänt mycket då antar jag:p
Började i alla fall en ny kurs i måndags, vittnestödjare/ brottsofferstödjare kan jag efter några veckor titulera mig. Det är visserligen ideellt arbete men tror det kan vara bra att ha på CVt inför framtida juristjobb:) Om inget annat kul att kunna bidra med något:)

Det känns som var och varannan går och gifter sig samt kläcker ungar. Man känner sig last gammal när man får höra om forna klasskamrater som skaffar hus, går och gifter sig eller ska ha barn!
Förstår inte varför man ska ha så bråttom, jag känner mig inte en dag äldre än 16 så bara tanken på allt det där får mig att få rysningar!
Men det är ett fritt land vi bor i och alla har vi olika värderingar/ mål i livet.
För min del ligger helt klart karriär och resa högst upp på prio listan, allt annat får anpassa sig:)

Härligt med fredag igen, veckorna flyger förbi! Dock är det en jobbhelg så det är väl inte optimalt..
Men det blir iaf lite fredagsmys på O'learys senare idag:)
Nu kallar tvättmaskinen!

Trevlig helg!


TGI Friday<3

Äntligen fredag och bäst av allt ledig helg!:) Har mycket att göra och det gillas. För engångsskull är det roliga grejer, på lördag ska jag hosta ett litet drinkmix-provar-kväll och det kräver en del prep. Det var visserligen bara tänkt att vi skulle umgås ett gäng inget spec planerat så. Men så kollade jag på masterchef Sverige härom dagen och jag blev inspirerad att göra massa små tapas, drink tilltugg typ. Idéen och inspirationen växte så till slut blev en vanlig "häng" lördag förvandlad till en drinkmix-provar-kväll med tilltugg:)
Märks i morgon hur mycket vatten över huvudet jag tagit mig, men det ska bli roligt också:) Men först måste de göras lite mindre roliga preps; städa, diska mm...
Nu ska jag försöka ta mig ur morgonrocken och göra mig i ordning för veckans sista föreläsning!

Ciao!


RSS 2.0